Köszönjük érdeklődését!

Jelentkezéshez kérjük kinyomtatni, kitölteni olvashatóan, aláírni, e-mailen visszaküldeni (loter@magnum90.hu), és a lentiek szerint befizetni a választott összeget.

Figyelem a járvány elmúltával csak korlátozott létszámot tudunk fogadni. A jelentkezési ív kitöltésével, annak visszaküldésével mailen, és a választott összeg befizetésével válik aktívvá jelentkezése ami elfogadásáról visszaigazolást küldünk. A jogszabályok előírásait betartjuk, és betartatjuk. Maszk, távolság tartása... 

JELENTKEZÉSI LAP: LETÖLTÖM>>>>
LÖVÉSZETVEZETŐI VIZSGA TANANYAG: LETÖLTÖM>>>>

Vizsga ideje: 2020. időpont Szeptember 4.

Jelentkezési idő 2020 Augusztus 31.

Vizsga helye: Magnum Fedett Sport Lőtér, Fót, Fehérkő út 6.
M0 / M3 autópálya találkozásánál, M0 autópálya 70-es kijárat, Fót bevásárló központ felé.


Komplett vizsga díj :  
14.000.- Ft / fő, melyet kérünk átutalással befizetni a Magnum SC SE bank számlájára:
CIB HUF:    10700660-71363015-51100005
Készpénzben:  lőterünkön 2151 Fót Fehérkő út 6. (kedd-péntek 12.00-17.00 óra között)
Bankszámlára közvetlen:  CIB Bankfiókban számlánkra történő befizetéssel, számla számunk: 10700660-71363015-51100005  (CIB Bank)


A vizsga tartalmazza:

- elméleti képzés,
- írásbeli vizsga,
- éles lövészettel egybe kötött gyakorlati vizsga

Figyelem!!! A vizsgán tudni kell lövészetet vezetni!

Gyakorlati képzés:
Amennyiben még nem rendelkezik megfelelő gyakorlati tapasztalattal, ajánlott a vizsga előtt éles lövészettel egybekötött gyakorlati képzésen is részt venni. A gyakorlati képzés az éleslövészet vizsga előtt kerül megrendezésre 5.000.- Ft/fő oktatási díj ellenében.

Tartalma:

Pisztoly, puska , géppisztoly kezelése éleslövészettel kombinálva. (lőtér, fegyver, lőszer használat, képzés díja az árban benne van). Lőtéren való viselkedési szabályok, helyes fegyverkezelés, hiba elhárítás, akadály... mit tegyek... kérdések? 

Szervező:
Magnum SC SE
Vizsgáztató MDLSZ

A jelentkezés feltétele:
  -  18. életévet betöltött életkor
  -  érvényes személyi igazolvány, vagy jogosítvány, vagy útlevél bemutatása kötelező
  -  személyes megjelenés
  -  befizetett vagy előre átutalt 14.000.- Ft  
   - vagy gyakorlati képzéssel 19.000.- Ft  


Vizsgára jelentkezés módja:

- nyomtatott nagybetűvel (fontos, hogy olvasható írással) , vagy számítógéppel kitöltött aláírt jelentkezési lap megküldése-
- befizetett vagy átutalt összeg beérkezése az adott időpontig (beérkezési sorrendben regisztráljuk a jelentkezőket, túljelentkezés esetén a határidő előrébb tolódhat)

Amennyiben a vizsga előtt 24 órával (közbe jön valami...) írásban lemondja részvételi szándékát, úgy csak 4.000.- Ft ot veszíti el. Szervező fenntartja a jogot, hogy alul vagy túljelentkezés esetén egy későbbi időpontban írja ki a vizsgát. Erről előzetes értesítést küldünk minden  jelentkezőnek.

Ha már befizette a 14.000.- Ft ot kérjük jelezze válasz mailben, hogy mikor, kinek a számlájáról, és hogyan tette ezzel segítve annak megtalálását. Megjegyzés rovatba kérjük beírni: Löv. vez. képzés+ jelentkező(k) neve.

Számla igényét kérem a jelentkezéskor adja meg, módja:
Igen kérek (ebben az esetben kérjük írja mellé a kért adatokat): név vagy cég név, cím.


Program:
8.30-9.00: érkezés, regisztrálás, fennmaradó kért + szolgáltatás fizetése 5.000.- kp ben. (gyakorlati képzésre való jelentkezés)
9.00-9.45: felkészítés
10.00-14.00:  vizsga ideje
12.00-13.00 gyakorlati képzés az arra jelentkezők számára
13.00-14.00: vizsga tervezett vége

Érdemes elolvasni:
MI KELL A LÖVÉSZET VEZETŐI VIZSGÁHOZ 2020

Néhány információ amit fontos tudnia jelentkezése előtt.

1. Mit kell hozni a vizsgázónak?
Érvényes, beazonosításra alkalmas, nem lejárt okmányokat, és tollat. Betöltött életkor minimum 18 életév.
2. Mikor és milyen módon fizethetem be a vizsgadíjat?
Felkészítési, és vizsga díj 14.000.- ( X 19.000.- ), befizetése a vizsga előtt min. 5-10 nappal + kért gyakorlati képzés díja akár a vizsga előtt.

3. Vizsga összege?
Komplett a tájékoztató anyaggal, konzultációval, fegyver bemutatással, vizsgával együtt 14.000 Ft.

4. Kapunk-e tananyagot?
Felkészülési tananyagot interneten küldjük a jelentkező e-mail címére.
5. Lesz e-előtte előzetes tájékoztató?
Tájékoztató, konzultáció a vizsga napján előtte lesz az egész csoportnak együtt. Itt a vizsga tananyagának átbeszélése, kérdések feltevése, illetve fegyver bemutatás.
6. Hogyan vezethetek lövészetet a vizsga sikeres letétele után?
A következő lépés, hogy a sikeres lövészet vezető bizonyítvánnyal, beazonosításra alkalmas okmányaival felkeresi a lakhely szerinti illetékes rendőr kapitányságot, itt kérhetik még a minden kategóriára érvényes fegyverismereti vizsgát, (marok-, golyós-, sörétes fegyverre)  ahol kérelem benyújtása után erkölcsi bizonyítvány kér le a rendőr kapitányság majd ennek megkapása után állítják ki a lövészetvezetői határozatot. Az eredeti vizsga bizonyítvány, és határozat bemutatásával bármelyik magyar lőtéren vezethet lövészetet, természetesen a lőtér vezetőjének, vagy az ő által megbízott lövészet ( lőtér ) vezető engedélyével.
7. Amennyiben nem vagy csak részlegesen rendelkezem fegyverismerettel, hogyan tudok sikeres vizsgát tenni?
Lőterünk, szervez gyakorlati oktatást 5.000.- Ft ellenében a jelentkezők számának függvényében, kerül megrendezésre a gyakorlati lövészet vezetői vizsga előtt.
8. Amennyiben igénylem, lesz-e további gyakorlati lövészet vezetői oktatás, hogy a vizsgám mellé lövészet vezetői tapasztalatot is szerezzek?
Igen, amennyiben sikeres vizsgát tett a jelentkezők számának függvényében indítjuk a tapasztalatokon alapuló lövészet vezetői képzést lásd 9. pont.
9. Vizsgázni szeretnék, de számos fegyvert nem ismerek, illetve nem lőttem velük.
Sajnos, több esetben előfordul még az is, hogy a vizsgára jelentkező nem lőtt még minden fegyver kategóriával, vagy csak pl. a marok illetve csak a golyós, sörétes vadász fegyvereket ismeri. Mindenképp javasolt akár lőterünkön, vagy más lőtéren előzetes felkészítésen részt venni. Lőterünkön a jelentkezők számától függően kis csoportos képzésen vehetnek részt. Kérjük jelezze, és részletes tájékoztatót küldünk erről a 10+1 fegyvert 12 lövés / főt tartalmazó éles lövészettel egybekötött oktatási csomagról. Csak a lövészet vezetői vizsgán résztvevők részére, a vizsga után kerül megrendezésre 14 órakor 4 fő alatt 20.000.- Ft / fő, 4 fő felett 15.000.- Ft / fő, AK 47 ( 7.62x39), M4 ( 5.56 ), Revolver 357 Magnum, 308 as ( 7.62 mm ) céltávcsöves , 9x19 es pisztoly, géppisztoly, 0.22 pisztoly géppisztoly.

MDLSZ - Magnum SC vissza