Lövészeten részvevők feltételei!

Fegyvertartási  engedély fegyverismeret nélkül is látogatható lőterünk 18 év felett egyénileg.
+14-18 év ifjúság  WLE Duo, és oktatási .22 fegyverek szülő jelenlétében.
+10 év air soft, és légfegyverek szülő jelenlétében.
Beazonosításra alkalmas személyi igazolványt, vagy jogosítványt, vagy útlevelet kell magával hozni mindenkinek regisztrációhoz.
Nem ihat szeszes italt, és nem fogyaszthat kábító pszichotrop  anyagot (mintha gépjárművet vezetne) érkezése előtt.
A lövészet közben és után fotók, videó készíthető.
Egy fő lövővel 1 fő kísérő érkezhet. Több kísérő esetén egyeztetni szükséges.
Babát váró Hölgyek részére Tilos az éles lövészet!
Ők lövedékálló üveg mögül tekinthetik meg azt.

Fegyver szüzek – kezdők tartási engedéllyel nem rendelkezők részt vehetnek e éles lövészeten?
Igen. A lövészet előtt részt vesznek egy balesetvédelmi tájékoztatón, majd a ( száraz ) lőszer nélküli fegyver kezelés
után lövészetvezető irányításával kezdődik meg az éles lövészet.


Vásárolhatok e ajándék utalványt, és az meddig érvényes?
Igen vásárolható érvényességi ideje 3 hónap.
Lejárat esetén ( + 3 hónap ) kiállítástól számított  max. 6. hónapig 3.000.- Ft ért aktiválható lövészetre érkezéskor.

 

Rendezvények szervezése, csapatépítés, csoportos lövészetre is van lehetőség?
Baráti társaságok találkozóját  leány, és legény búcsút kisebb party-kat  igazi lőtéri környezet a szektorok előtti terem varázsolja egyedivé, ahol akár lövedék álló üveg mögül is megtekintheti a lövészetet.Területünkön betonozott parkolón buszok, és 60 szgk parkolása is megoldott.


További bérelhető lehetőségek.
50 fős rendezvény terem oktatáshoz árú bemutatókhoz szakmai találkozókhoz nagyobb rendezvényekhez.
Szabad betonozott  ( + 1 m a parkolóhoz képest ) 500 m2 terület árú vagy jármű bemutatókhoz.
Kérjen tervei szerint ajánlatot kapcsolt szolgáltatásokra fegyver, és lövészeti íj, számszeríj bemutató, konferencia terem, hangosítás, catering...


Milyen távolságokra tudok fegyvert belőni és lövészetet folytatni?
Pisztoly I. szektor lehetőség van 5-10-15-20 és 25 méterre lőni. 
Pisztoly II. szektor A oldal 5-10-15 m.
Pisztoly II. szektor B oldal 5-10 m es lő távok papír lőlapra ( 10 m fém célra )
Puska   III. szektor 15-25-50-75 és 100 yard ( 92 m ) adhat le lövést tetszés szerint.
Élménylövészetet az I. szektorban lövőket ( golyóálló ) üveg mögül is megtekinthetik Kísérőik.

A lövészet vezető ( lövő ) kötelezettsége.

A szektor lőállásából vagy a használt területről lövészet végén a hüvelyeket oldalra tolja ( III. szektor gyűjtő vödörbe teszi ) a felhasznált lőlapokat egyebeket a megjelölt hulladék gyűjtőbe helyezi.

A lőtér szabályzatát ismeri azt elfogadja betartja betartatja.


Vadász - sport fegyveremet szeretném belőni 100 yard ( 92 m ) távon ehhez segítséget kérni majd fegyver lámpát tesztelni.
Természetesen megoldható, rendelkezésére állnak lő zsákok, tripod, így akár ülve, állva, térdelve, vagy fekve is végre hajthatja a lövészetet.

Néhány fontos feltétel a III. szektor használatához, zöld nyitva tartási időben:

Díj: megkezdett ½ óránként 3.000.- Ft / fő (ülő lőállás lő zsákok használatával)

Minimum fizetendő díj az Ön által foglalt időtartam, amennyiben előbb tud kezdeni akkor attól az időponttól, kezdődik az Ön által befoglalt idő.

Lemondás: 24 órán belül a díj 50%-a fizetendő a legközelebbi foglaláskor

Amennyiben 1 lőállást foglal, úgy normál golyós, nem félautomata fegyvert használhat normál irányzékkal, vagy távcsővel, 1 fő 1 ülő lőállást. Mivel más lövő is befoglalhat Ön mellé így ekkor félautomata fegyvert, elektronikát (fegyver lámpát..) már nem tud használni így az elsötétítés is tilos!

Megoldás.

Ha fél automata fegyvert, illetve normál fegyveren elektronikát kíván használni, illetve állva, térdelve, fekve lőni akkor, egyből a 92m pálya választása után 2 főt jelöljön be, így a gép csak az Ön által választott napra listázza ki a III. szektor szabad lehetőségeit.

1 főre a teljes III. szektor így csak 5.000 forintba kerül megkezdett 1/2 óránként, egyedül lő, így nincs zavaró tényező (akár normál vagy félautomata fegyverrel ülő, térdelő, álló, fekvő pozícióban elsötétítés mellett is).

2 fő foglalásakor 2 fő érkezik, nem kell megjegyzést írni, egyértelmű a foglalása  6.000.- Ft / 2 fő megkezdett 1/2 óránként a díj.

További kért kapcsolódó szolgáltatások díja árlista szerint fizetendő.

Lőlapot kizárólag a megadott helyre lehet kitenni azt cserélni a lövészetvezető engedélyével lehet.

Hozott lőlap, cél kihelyezése előzetesen egyeztetésre kell, hogy kerüljön a lövészet vezetővel, lásd árlistában (hulladékkezelési díj).

Tilos bármi kemény műanyag, stb. nem engedélyezett, hozott célra lőni lőterünkön.

Belövés közreműködéssel, felszerelt céltávcső esetén 6.000.- / 1 cső, vagy 1 céltávcső, vagy 1 fegyver díj.  max. ½ óra.
Elektronikus beállítású céltávcsöve ismeretével rendelkeznie kell a lövőnek.


Most próbálnám először a lövészet, esetleg aktív sport lövészet.
Kényelmes körülmények között fegyvereket próbálhat a Magnum Fedett Sport Lőtéren egyedi fegyver választással, vagy akár élmény lövész csomagban is. Minden esetben a lövészet megelőzően bemutatjuk a választott fegyverek  biztonságos használatát. Lőterünkön számos lehetőség van a lövészeti alapismeretek elsajátítására amelyben képzet szakemberek segítenek. Szervezett oktatás keretein belül a biztonságos fegyverkezelés és az alap lövészeti tudás elsajátítását követően eldöntheti, hogy mely lövészeti ágak tetszenek. Lőtereink szektoraiban tesztelheti tudását 5-10-15-20-25-50-75 de akár 100 yard ( 92m-es ) lőtávon is.


Van e sportklub ahol szervezett körülmények között lőhetek versenyezhetek akár később saját fegyverrel.
Igen 2018 ban megalakult a Magnum SC Sportegyesület. Részletek tagdíj… után kérjük érdeklődjön a lőtér vezetőnél.

Versenyt, vagy minősítő vizsgát lehet ide szervezni?
Lőterünk szektorai alkalmasak a kisebb házi versenyek megrendezéséhez, de akár gyors pont, szituációs dinamikus lövészet  megrendezésére is sor kerülhet. A szektorok mellet 50 fős rendezvény terem is igényelhető ahol a nevezések, és a díjátadó is megtörténhet. Kérjük vegye fel a kapcsolatot a lőtér vezetővel.

Félautomata sport fegyverem van lőhetek vele a lőtéren?
Igen pisztoly kaliberrel a I, és a II szektorban lőállást bérelve 3.000.- Ft / megkezdett óránként.
Puska kaliberrel a III szektorban. Figyelem a III szektorban ebben az esetben a teljes szektor bérelni kell mivel más nem tud lőni.
3.000.- / fő helyett 5.000.- Ft / fő megkezdett ½ óránként.
Jó hír hogy rövidesen az I. szektorban is ( 2019 I. negyedév ) használható lesz félautomata sport fegyver 7.62 kaliberig.


Milyen távolságokra tudok fegyvert belőni és lövészetet folytatni?

Pisztoly I. szektor lehetőség van 5-10-15-20 és 25 méterre lőni.
Pisztoly II. szektor A oldal 5-10-15 m.
Pisztoly II. szektor B oldal 5-10 m es lő távok
Puska   III. szektor 15-25-50-75 és 100 yard ( 92 m ) adhat le lövést tetszés szerint.
Élménylövészetet pisztoly kaliberekkel is ebben a szektorban lövik Látogatóink.az I. szektorban lövőket ( golyóálló ) üveg mögül is megtekinthetik Kísérőik.Most próbálnám először a lövészet, esetleg aktív sport lövészet.
Kényelmes körülmények között fegyvereket próbálhat a Magnum Sport Lőtéren egyedi fegyver választással, vagy akár élmény lövész csomagban is. Minden esetben a lövészet megelőzően bemutatjuk a választott fegyverek  biztonságos használatát. Lőterünkön számos lehetőség van a lövészeti alapismeretek elsajátítására amelyben képzet szakemberek segítenek. Szervezett oktatás keretein belül a biztonságos fegyverkezelés és az alap lövészeti tudás elsajátítását követően eldöntheti, hogy mely lövészeti ágak tetszenek. Lőtereink szektoraiban tesztelheti tudását 5-10-15-20-25-50-75 de akár 100 yard ( 92m-es )


Versenyt, vagy minősítő vizsgát lehet ide szervezni?
Lőterünk szektorai alkalmasak a kisebb házi versenyek megrendezéséhez, de akár gyors pont, szituációs dinamikus lövészet  megrendezésére is sor kerülhet. A szektorok mellet 50 fős rendezvény terem is igényelhető ahol a nevezések, és a díjátadó is megtörténhet. Idő pontokat megtekintheti a fő oldalon rendezvények vizsgák menü pont alatt Lőterünk szektorai alkalmasak a kisebb házi versenyek megrendezéséhez, de akár gyors pont, szituációs dinamikus lövészet 


Rendezvények és csoportos lövészetre is van lehetőség?

Kérjen tervei szerint ajánlatot kapcsolt szolgáltatásokra, íj, fegyver lövészeti bemutató, konferencia terem, hangosítás, catering...Cégek árú bemutatói, sajtó fogadás, szülinapi bulik részére konferencia termünk nyújt megfelelő kényelmes környezetet lövészet előtt.  Baráti társaságok találkozóját  leány, és legény búcsút kisebb party-kat  igazi lőtéri környezet.a szektorok előtti terem varázsolja egyedivé, ahol akár lövedék álló üveg mögül is megtekintheti a lövészetet.


Figyelem!

A Magnum Lőtér lőtér-szabályzatát, házirendjét és a lövészet vezetők utasításait maradéktalanul be kell tartani mind a lövőnek, mind a kísérőjének. Lőterünkön mindenki csak saját felelősségére tartózkodhat. A lövészet veszélyes sportág, semmilyen sérülésért, balesetért felelősséget nem vállalunk, amennyiben az utasítások be nem tartásából ered. Lőterünkön zárt kamera rendszer működik, amely károkozás bizonyítására is felhasználható.