Vadnyugati fegyverek 2022 04. 06. tól nem kérhető! Köszönjük megértésüket.

11 990 Ft/fő
Csomag leírás
2022 04. 06. tól nem kérhető!
Köszönjük megértésüket.


Feltámad a vadnyugat!

A mai rohanó világban kell egy kis történelem. Wild West vadnyugati fegyverek csomagunkat azon lövészeknek ajánljuk, akik rajonganak a western stílusért.

A Chiappa 1873 Single Action Army revolverei, LA322 , és 1892 Carbine LA fegyverei eredeti méretben, és működéssel készülnek a mai kor biztonsági előírásait szem előtt tartva.

A revolverek a vágtázó ló sörényét idéző kakasa könnyen kezelhető, így rendkívül gyors lövések leadására képes. Az 1892 Carbine eredeti történelmi modell az elsők között volt, ami megalapozta az alsókulcsos fegyverek elterjedését a vadnyugaton. A fegyver megalkotója nem volt más, mint J. M Browning, az ő hagyatékát viszi tovább a Chiappa. Fegyverük antikolt acél teste már magában is megdobogtatja a rajongók szívét, hát még ha megtudják, hogy a gyártás során annyira hűek maradnak az eredeti típushoz, hogy az új fegyverek minden alkatrésze cserélhető az eredeti modell alkatrészeivel!


Névre szóló egyedi ajándék. A nevet, akire szóljon, Ön írja be, így téve személyessé ajándékát.
A számítógép a bankkártyás fizetés után automatikusan ( ca. 10 perc ) küldi az utalványt amit továbbíthat Neki vagy papír alapon kinyomtatva adhat át.
A megajándékozottnak elegendő regisztrálni majd az utalvány számmal befoglalni a lőtéren.
Szabadon beváltható a lőtér szabályzatban foglalt feltételekkel a kiállítástól számított 6 hónapon belül.
lásd:   
https://magnumloter.hu/loterrel-fontos-tudni